Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 18g6.9kcal0.2g1.2g0g0.4g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g2.6g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.8g7.9kcal0.5g0g0.6g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g4.4g3.2kcal0.4g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g49kcal2.4g4g2.2g1g
Valittu annoskoko28g24kcal1.2g2g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g12kcal0.6g1g0.6g0.3g
Arvot/100g100g88kcal4.3g7.2g3.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154