Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali150g32kcal1.8g5.1g0.3g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.4g0.1g1.9g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Oliiviöljy 5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g227kcal5.4g25.8g11g11.2g
Valittu annoskoko270g114kcal2.7g12.9g5.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna135g57kcal1.4g6.5g2.8g2.8g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245118