Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 42g256kcal10g2.7g22.4g3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl24g81kcal3.3g13.3g1.6g2.6g
Vehnäjauho puolikarkea 48g163kcal4.8g33.2g0.6g1.7g
Rypsiöljy 18g157kcal0g0g17.8g0g
Vehnälese 5.9g14kcal0.8g0.9g0.3g2.2g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 59g27kcal0.2g5.9g0.1g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g24g85kcal0.1g21.1g0.2g1.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 8.9g33kcal1.6g1g1.9g2.7g
Hunaja 18g59kcal0.1g14.4g0g0g
Siirappi, tumma24g76kcal0g17.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g1898kcal41.8g220.2g89.8g26.6g
Valittu annoskoko270g949kcal20.9g110.1g44.9g13.3g
Annoskoko puolitettuna135g475kcal10.5g55.1g22.5g6.7g
Arvot/100g100g352kcal7.7g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500