Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 211g467kcal36.9g0g35.9g0g
Fiber husk (1rkl=10g)8.4g0.8kcal0.1g0g0.1g7.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g8.4g12kcal1.2g1.2g0.3g4.1g
Smetana, Valio, hyla8.4g33kcal0.2g0.2g3.5g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g13g18kcal0.4g0.3g1.6g0g
Sipulikuutiot rainbow14g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7g20kcal1.3g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g1103kcal80.6g3.8g85.8g22.6g
Valittu annoskoko270g551kcal40.3g1.9g42.9g11.3g
Annoskoko puolitettuna135g276kcal20.2g1g21.5g5.7g
Arvot/100g100g204kcal14.9g0.7g15.9g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761