Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät100g374kcal13g69g6g6g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g170g51kcal1.9g9.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g850kcal29.8g156.4g12.6g12g
Valittu annoskoko270g425kcal14.9g78.2g6.3g6g
Annoskoko puolitettuna135g213kcal7.5g39.1g3.2g3g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818