Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)74g529kcal0.1g0.1g58.8g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 50g439kcal0g0g49.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki92g51kcal7.8g4.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g2038kcal15.8g9.4g217.2g0g
Valittu annoskoko270g1019kcal7.9g4.7g108.6g0g
Annoskoko puolitettuna135g510kcal4g2.4g54.3g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182880