Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 150g64kcal14.8g0.6g0.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 98g130kcal8.3g17.2g2g4.9g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Persilja 1.5g0.4kcal0g0g0g0.1g
Rypsiöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g493kcal46.6g37g15g10.2g
Valittu annoskoko270g247kcal23.3g18.5g7.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna135g123kcal11.7g9.3g3.8g2.6g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.8g2.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698