Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120g199kcal22.7g0g12g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g75g26kcal0.7g4.9g0.4g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta9g32kcal1.2g6.3g0.2g0.3g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g532kcal50.2g25.4g25.2g1.4g
Valittu annoskoko270g266kcal25.1g12.7g12.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna135g133kcal12.6g6.4g6.3g0.4g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585