Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 225g59kcal3.5g7.9g0.5g4.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 19g6.7kcal0g1.3g0g0.4g
Neilikka, annos 4g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 3.8g0.8kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g160kcal7.4g24.6g1g10g
Valittu annoskoko270g80kcal3.7g12.3g0.5g5g
Annoskoko puolitettuna135g40kcal1.9g6.2g0.3g2.5g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939