Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g158g44kcal1.7g7.6g0.6g4.7g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g66g125kcal9.9g0g9.9g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g27g16kcal0.3g1.2g1.1g0.2g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g18g13kcal3.2g0.1g0.2g0g
Auringonkukkaöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana541g436kcal30.2g17.8g28g9.8g
Valittu annoskoko270g218kcal15.1g8.9g14g4.9g
Annoskoko puolitettuna135g109kcal7.6g4.5g7g2.5g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789