Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 17g5.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli 8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.7g2.6kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g146g51kcal2.3g10.1g0.1g2g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 1.6g5.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g22g37kcal1.9g0.9g3.1g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana541g218kcal9.4g27.8g7.6g5.6g
Valittu annoskoko270g109kcal4.7g13.9g3.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna135g55kcal2.4g7g1.9g1.4g
Arvot/100g100g40kcal1.7g5.1g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219