Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)94g28kcal0.9g5.6g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light19g34kcal1.6g0.7g2.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.9g4.7kcal0.2g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana541g251kcal7.8g27.2g12g2.8g
Valittu annoskoko271g126kcal3.9g13.6g6g1.4g
Annoskoko puolitettuna135g63kcal2g6.8g3g0.7g
Arvot/100g100g46kcal1.4g5g2.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83323