Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Risottoriisi (Risella), 60g44g153kcal3.5g32.8g0.7g1.3g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g3.5g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Herkkusieni, tuore Pirkka25g6.3kcal0.6g0.8g0.1g0g
Ruokakerma 5%, Valio3.1g2kcal0g0.1g0.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g63g163kcal18.7g1.2g9.4g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana542g673kcal46.2g71.2g22.6g3g
Valittu annoskoko271g337kcal23.1g35.6g11.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna135g168kcal11.6g17.8g5.7g0.8g
Arvot/100g100g124kcal8.5g13.1g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315