Purjoperunakeitto

Perunoita 700g
purjoa 450g
vettä 1 litra
maustamiseen:
suola
valkosipuli
mustapippuri
chilipalko
basilika

Pestyt, pilkotut perunat ja purjo sekä mausteet keitetään n 20-30 min pehmeiksi ja soseutetaan.

Lisää keittolautaselliselle raejuustoa tai tuorejuustoa makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tuulasinikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1252g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g876g526kcal13.1g113.9g0.9g7.9g
Purjosipuli 563g129kcal10.2g13.5g1.1g11.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.8g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g1327kcal48g257.6g4.2g39.8g
Valittu annoskoko2700g664kcal24g128.8g2.1g19.9g
Annoskoko puolitettuna1350g332kcal12g64.4g1.1g10g
Arvot/100g100g25kcal0.9g4.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162850