Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1500g271kcal8.4g37.5g6g10.5g
Tomaatti, tuore900g183kcal5.4g34.2g2.7g12.6g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa300g900kcal69g0g69g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g2707kcal165.6g143.4g155.4g46.2g
Valittu annoskoko2700g1354kcal82.8g71.7g77.7g23.1g
Annoskoko puolitettuna1350g677kcal41.4g35.9g38.9g11.6g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480