Kukkakaali-parsakeitto

250g kukkakaalia
250g parsakaalia
2 dl kevytkermaa 15%
1 iso sipuli
8 g oliiviöljyä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria

Pilko kaalien kukinnot ja sipuli.

Kuullota ison kattilan pohjalla öljyssä ensin sipuli ja lisää kaalit, kuullota hetki ja lisää vettä, niin että kaalit peittyvät.

Kunnes vesi kiehuu, niin lisää kasvisliemikuutio, kerma ja mustapippuri.

Sekoita.

Anna kiehua 10min.

Soseuta keitoksi sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 833g201kcal15.1g18.3g2.5g19.2g
Sipuli (kuorittu)333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Parsakaali brokkoli 833g292kcal38.5g16.3g2.5g20.8g
Kasvisliemikuutio, Knorr33g93kcal2.7g3.2g8g0.5g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)667g1067kcal18g18g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g3485kcal157.2g143.6g227.4g92.4g
Valittu annoskoko2700g1743kcal78.6g71.8g113.7g46.2g
Annoskoko puolitettuna1350g871kcal39.3g35.9g56.9g23.1g
Arvot/100g100g65kcal2.9g2.7g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443139