Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 800g262kcal5g44.5g1.6g20.4g
Kaali, valkokaali800g169kcal9.6g27.2g1.6g16.8g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g60g12kcal0g3.9g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl20g28kcal0.9g1.8g1.9g0g
Hunaja 28g93kcal0.1g22.6g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 380g211kcal3.2g47g0.3g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g400g472kcal12g16g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g2599kcal66.8g345.2g91.6g81.2g
Valittu annoskoko2700g1300kcal33.4g172.6g45.8g40.6g
Annoskoko puolitettuna1350g650kcal16.7g86.3g22.9g20.3g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316