Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 66g22kcal0.5g3.6g0.1g0.9g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Perunajauhot,rainbow5.6g18kcal0g4.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana542g177kcal1g40g0.2g2g
Valittu annoskoko271g88kcal0.5g20g0.1g1g
Annoskoko puolitettuna136g44kcal0.3g10g0.1g0.5g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176928