Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.7g0.7g2.1g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g9g84kcal0g0g9.4g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 75g106kcal17.2g0g4.1g0g
Sipuli, paistettu 9g10kcal0.1g0.5g0.8g0.2g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Herkkusieni säilyke 19g3.2kcal0.4g0g0.1g0.5g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g38g135kcal10.5g0.7g9.8g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix19g9kcal0.3g1.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana543g1125kcal69.8g93.4g50g5.8g
Valittu annoskoko271g562kcal34.9g46.7g25g2.9g
Annoskoko puolitettuna136g281kcal17.5g23.4g12.5g1.5g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921