Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g67g40kcal4g2.8g1.3g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras11g30kcal1g5.8g0.1g1.5g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g150g208kcal28.5g0g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana542g692kcal72.4g20.6g34.6g3.8g
Valittu annoskoko271g346kcal36.2g10.3g17.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna136g173kcal18.1g5.2g8.7g1g
Arvot/100g100g128kcal13.4g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111