Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)88g306kcal11.4g60.4g2.2g2.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)88g74kcal0.9g3.1g6.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana543g1057kcal58g127.8g34g5.2g
Valittu annoskoko271g528kcal29g63.9g17g2.6g
Annoskoko puolitettuna136g264kcal14.5g32g8.5g1.3g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.6g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118