Tomaattinen jauhelihakeitto

Mausteet:
suola, mustapippuri, chili, basilika
oman maun mukaan valkosipuli, chili...

Ruskista jauheliha, laita sekaan tomaattipyre, paprikakuutiot, silputtu sipuli, valkosipuli ja chili.

Kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutiot ja pakastemaissi ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen puoli tuntia, tarkista maku ja nauti.

Kalorit valmiissa keitossa noin 56 kcal /desilitra.

Jos hiilarit hirvittää voi maissit jättää pois.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2170 grammaa

Lennip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g3.1g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g50g12kcal0.7g1.7g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maissi, pakaste (Spar) 200g19g21kcal0.8g3.7g0.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0.1g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana542g229kcal19g15.8g9.8g1.2g
Valittu annoskoko271g114kcal9.5g7.9g4.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna136g57kcal4.8g4g2.5g0.3g
Arvot/100g100g42kcal3.5g2.9g1.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441099