Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 999g384kcal10g68.9g2g25g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal75.9g0g40g0g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Basilika, kuivattu 1g2.5kcal0.1g0.2g0g0.4g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Kananmuna kuorineen punnittu 120g151kcal13.2g0.3g10.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500g165kcal16.5g24.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 85g291kcal5.1g64.2g0.6g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5424g3389kcal244.6g328g107.4g59.8g
Valittu annoskoko2712g1694kcal122.3g164g53.7g29.9g
Annoskoko puolitettuna1356g847kcal61.2g82g26.9g15g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686