Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 804g263kcal5g44.7g1.6g20.5g
Kaali, valkokaali804g170kcal9.6g27.3g1.6g16.9g
Sipuli (kuorittu)201g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g60g12kcal0g3.9g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl20g28kcal0.9g1.8g1.9g0g
Hunaja 28g93kcal0.1g22.7g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 382g212kcal3.2g47.3g0.3g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g402g474kcal12.1g16.1g40.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5424g2611kcal67g346.8g92g81.6g
Valittu annoskoko2712g1306kcal33.5g173.4g46g40.8g
Annoskoko puolitettuna1356g653kcal16.8g86.7g23g20.4g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316