Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g933g326kcal34.5g40.1g3.7g0g
Sokeri 198g804kcal0g198g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 699g2412kcal38.5g532.8g8.4g8.7g
Becel olive (Becel), annos 100g140g490kcal0g4.2g53.2g0g
Mansikka 466g217kcal2.3g39.2g0.9g8.9g
Raparperi 280g94kcal1.9g15.4g0.3g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5432g8687kcal154.4g1659.4g133g43g
Valittu annoskoko2716g4344kcal77.2g829.7g66.5g21.5g
Annoskoko puolitettuna1358g2172kcal38.6g414.9g33.3g10.8g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108