Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g189g661kcal22.7g134.1g4g5.7g
Ruisjauho Pirkka155g472kcal15g94.4g3.1g23.2g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka324g1117kcal42.1g213.7g8.7g13g
Kuivahiiva, annos 11g20g71kcal8.9g7.9g1.2g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi414g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g81g729kcal0g0g81g0g
Heinz ketsuppi162g165kcal1.5g38.7g0.2g0g
Chilikastike (Hp)27g36kcal0.3g8.7g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti594g831kcal106.9g5.9g29.7g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka243g138kcal1g34g0.2g2.7g
Aurajuusto (Valio), annos 17g144g489kcal28.8g0g41.7g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%360g1026kcal111.5g0g61.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5436g11472kcal677.4g1074.8g462g89.2g
Valittu annoskoko2718g5736kcal338.7g537.4g231g44.6g
Annoskoko puolitettuna1359g2868kcal169.4g268.7g115.5g22.3g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890