Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 123g57kcal0.6g10.3g0.2g2.3g
Raparperi 88g30kcal0.6g4.8g0.1g1.2g
Sokeri 15g60kcal0g14.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.7g5.6kcal0g1.4g0g0g
Kaurahiutale 14g52kcal2g8g1g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g8g0.1g0.4g
Sokeri 6.3g26kcal0g6.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.9g2.7kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)13g95kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana545g733kcal9g108.4g24g11g
Valittu annoskoko272g367kcal4.5g54.2g12g5.5g
Annoskoko puolitettuna136g183kcal2.3g27.1g6g2.8g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238191