Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g25g7.5kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Herne 25g17kcal1.3g2.3g0.1g0.8g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g50g38kcal2g6.2g0.4g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Persilja 7g1.9kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana545g137kcal7.8g21.2g1.2g4.6g
Valittu annoskoko272g69kcal3.9g10.6g0.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna136g34kcal2g5.3g0.3g1.2g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436