Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)101g10kcal1.5g0g0.6g85.9g
Ruisjauho Pirkka809g2467kcal78.5g493.4g16.2g121.3g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)438g1402kcal60.5g254.1g14g54.8g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g135g189kcal18.9g18.9g4.6g64.7g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g20g81kcal0g20.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1180g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g37g134kcal16.7g14.8g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g8565kcal352.2g1602.8g75.2g653.4g
Valittu annoskoko2720g4283kcal176.1g801.4g37.6g326.7g
Annoskoko puolitettuna1360g2141kcal88.1g400.7g18.8g163.4g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040