Papaijasose (intialaisiin ruokiin)

1 raaka papaija
vettä

1) Kuori papaija ja poista siemenet.

Leikkaa hedelmäliha karkeaksi silpuksi ja pane tehosekoittimeen.

2) Notkista seos vedellä (noin 2 rkl) sopivan paksuiseksi soseeksi.

Soseen voi myös pakastaa.

Lähde
Shehzad Husain
Helppoa ja hyvää Intiasta
WSOY

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papaija, raaka, kuoreton, siemenetön, annos 100g2550g995kcal15.3g249.9g2.6g45.9g
Vesi, vesijohtovesi 170g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g1989kcal30.6g499.8g5.2g91.8g
Valittu annoskoko2720g995kcal15.3g249.9g2.6g45.9g
Annoskoko puolitettuna1360g497kcal7.7g125g1.3g23g
Arvot/100g100g37kcal0.6g9.2g0.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337224