Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g756g2720kcal98.2g528.9g15.9g28g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 378g1377kcal105.3g0g107.3g0g
Oliiviöljy 101g891kcal0g0g100.7g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot353g1023kcal49.4g3.5g91.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu302g381kcal33.2g0.9g27.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen630g208kcal20.8g30.9g0g0g
Basilika, tuore 151g41kcal4.7g1.6g1.2g2.4g
Valkosipuli 50g55kcal4g8.2g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g13389kcal631.2g1148g688.6g63g
Valittu annoskoko2720g6694kcal315.6g574g344.3g31.5g
Annoskoko puolitettuna1360g3347kcal157.8g287g172.2g15.8g
Arvot/100g100g246kcal11.6g21.1g12.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410648