Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g2159g3109kcal474.9g0g129.5g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola241g385kcal19.2g9.6g31.3g0g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g241g818kcal33.7g0g74.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5448g8668kcal1057.8g27.2g471.2g2.8g
Valittu annoskoko2724g4334kcal528.9g13.6g235.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna1362g2167kcal264.5g6.8g117.8g0.7g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955