RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 1502g1614kcal286.2g0g51.1g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 6g17kcal0.6g2.5g0.1g1.6g
Tilli, tuore 300g90kcal11.1g2.7g2.4g6.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 150g33kcal0.5g2.4g0g0.2g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 601g981kcal16.2g16.2g90.1g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g150g401kcal12.8g76.9g1.5g20.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5448g6271kcal654.8g201.4g290.4g56.4g
Valittu annoskoko2724g3136kcal327.4g100.7g145.2g28.2g
Annoskoko puolitettuna1362g1568kcal163.7g50.4g72.6g14.1g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489