Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g749g2622kcal98.1g519.9g12.7g24g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)749g674kcal122.1g10.5g16.5g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g599g509kcal8.4g26.4g42g1.8g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa300g899kcal68.9g0g68.9g0g
Persilja 12g3.3kcal0.2g0.1g0g1g
Mustapippuri 15g42kcal1.6g5.7g0.5g4g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 75g663kcal0g0g74.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5448g10938kcal604g1145.4g431.8g68.8g
Valittu annoskoko2724g5469kcal302g572.7g215.9g34.4g
Annoskoko puolitettuna1362g2735kcal151g286.4g108g17.2g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91686