Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g525g1550kcal73.5g5.3g136.6g3.2g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g675g176kcal7.4g20.9g1.4g0g
Maustepippuri, annos 1g18g0.5kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5454g3451kcal161.8g52.4g276.4g6.4g
Valittu annoskoko2727g1726kcal80.9g26.2g138.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna1364g863kcal40.5g13.1g69.1g1.6g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421