Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke341g341kcal61.3g0g10.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 801g610kcal15.1g124.2g1.6g8g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 1002g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 4g12kcal0.4g1.4g0.6g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g501g300kcal5g22.5g20g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5456g2574kcal165.6g303.8g65.2g24.8g
Valittu annoskoko2728g1287kcal82.8g151.9g32.6g12.4g
Annoskoko puolitettuna1364g644kcal41.4g76g16.3g6.2g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79736