TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)208g562kcal15.6g101.9g10.4g20.8g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g1600g2080kcal336g0g112g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5456g6643kcal779.2g355g292g52.2g
Valittu annoskoko2728g3322kcal389.6g177.5g146g26.1g
Annoskoko puolitettuna1364g1661kcal194.8g88.8g73g13.1g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808