Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g120g167kcal22.8g0g8.4g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka90g62kcal3.6g9.9g0.7g2.8g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g60g202kcal4.8g42.6g1.3g2.8g
Lihaliemikuutio Maggi3g8.4kcal0.3g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g878kcal63g105.4g22.2g11.2g
Valittu annoskoko273g439kcal31.5g52.7g11.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna137g220kcal15.8g26.4g5.6g2.8g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988