Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)55g31kcal4.7g2.7g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu28g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%2.6g6.6kcal0.4g0.3g0.1g1.3g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit7g28kcal2.8g1.1g1.4g1.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale2.2g1.3kcal0.2g0.1g0g1.6g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g31g30kcal1.3g5.2g0.1g1.5g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g11g2kcal0.2g0g0g0.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen15g21kcal2.9g0g1.1g0g
Katkarapu 15g11kcal2.2g0g0.2g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g11g15kcal3g0g0.4g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g2.2g0.3kcal0g0g0g0g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä27g41kcal8.4g0g0.8g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g11g5.5kcal0.1g1.3g0.1g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g55g137kcal9.9g0.8g10.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g729kcal78.4g23.2g34.4g11.6g
Valittu annoskoko273g364kcal39.2g11.6g17.2g5.8g
Annoskoko puolitettuna137g182kcal19.6g5.8g8.6g2.9g
Arvot/100g100g133kcal14.3g4.2g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878