Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 169g137kcal2.7g28.5g0.1g5.1g
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Mineraalisuola keskiarvo 1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g362kcal6.6g62g6.8g11.6g
Valittu annoskoko273g181kcal3.3g31g3.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna137g90kcal1.7g15.5g1.7g2.9g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773