Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea47g4.7kcal0.5g0.4g0.1g0.6g
Herkkusieni 19g3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Miniluumutomaatti, annos 250g23g4.7kcal0.1g0.8g0.1g0g
Paprika punainen 32g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g84g34kcal1.3g5.1g0.3g2.1g
Katkarapu 34g23kcal4.9g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl4.5g6.3kcal0.2g0.4g0.4g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)5.6g12kcal0.1g2.6g0.1g0g
Hunaja 2.4g8kcal0g2g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g223kcal16.4g28.2g3.2g7.8g
Valittu annoskoko273g112kcal8.2g14.1g1.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna137g56kcal4.1g7.1g0.8g2g
Arvot/100g100g41kcal3g5.2g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364