Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja mausta (mustapippuri, grillausmauste, yrttis
uola)

Silppua kaali sekä sipulit hienoksi.

Kuullota rasvassa silppua 5-10 min. Lisää riisit sekaan sekä mausteet (meirami, suola, siirappi sekä valkopippuri).

Lisää voideltuun vuokaan lihat sekä kaali-seos.

Sekoita tasaiseksi.

Tee munamaito ja heitä sekaan.

Pinnalle korppujauhoja.

Laita uuniin 175 astetta ja anna muhia 1,5-2 tuntia.

Lisää ruokakerma joukkoon n. tunnin jälkeen ja takaisin uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, Pirkka naudan vähärasvainen44g63kcal8.8g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kaali, valkokaali105g22kcal1.3g3.6g0.2g2.2g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g15g52kcal0.9g11.3g0.3g0.3g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 31g12kcal1g0.9g0.5g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 5.3g16kcal0g3.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.8g13kcal1.1g0g0.9g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%18g21kcal0.5g0.8g1.8g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 8.3g59kcal0g0g6.7g0g
Korppujauho 4.4g16kcal0.5g3.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana548g557kcal28.6g49.2g27g6g
Valittu annoskoko274g278kcal14.3g24.6g13.5g3g
Annoskoko puolitettuna137g139kcal7.2g12.3g6.8g1.5g
Arvot/100g100g102kcal5.2g9g4.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230179