Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%88g185kcal15.7g0g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Salaatti, jäävuori tuore55g5.5kcal0.6g0.4g0.1g0.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen27g5.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kurkku 33g3.6kcal0.2g0.5g0g0.2g
Feta Patros 200 g22g52kcal3.5g0.2g4.2g0g
Paprika, punainen16g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Kermaviili Ingman 10%22g26kcal0.7g1g2.2g0g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana548g580kcal42.2g8.8g35.4g3.2g
Valittu annoskoko274g290kcal21.1g4.4g17.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna137g145kcal10.6g2.2g8.9g0.8g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271