Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 793g259kcal4.9g44.1g1.6g20.2g
Lanttu 181g52kcal1.8g8.3g0.5g3.3g
Vesi, vesijohtovesi 932g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)107g88kcal10.2g11.8g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g51g277kcal0.1g0.2g30.8g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Hirvenliha 657g739kcal138.9g0g19.7g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5460g2836kcal312g130.2g105.2g47g
Valittu annoskoko2730g1418kcal156g65.1g52.6g23.5g
Annoskoko puolitettuna1365g709kcal78g32.6g26.3g11.8g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037