Kalakeitto

Pilko sipulit, peruna ja porkkana keitinveteen.

Mausta (esim.

suolaa, valkopippuria, yrittimaustetta).

Odota kunnes perunat ovat lähes kypsiä ja laita kalakuutiot joukkoon.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Kun kalakuutiot ovat lähes kypsiä laita maito joukkoon.

Odota kunnes neste kuumenee muttei kiehahda.

Ota kattila pois levyltä ja laita pala flooraa joukkoon.

Lisää halutessasi tuoretta (tai kuivattua) tilliä.

Anna keitonn vetäytyä hetki ja nauti.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora, vihreä 70%2g12kcal0g0g1.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1000g330kcal33g49g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g600g480kcal102g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5464g2654kcal300g307.8g15.8g31g
Valittu annoskoko2732g1327kcal150g153.9g7.9g15.5g
Annoskoko puolitettuna1366g663kcal75g77g4g7.8g
Arvot/100g100g49kcal5.5g5.6g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38531