Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1812g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g91g9kcal1.4g0g0.5g77g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g50g179kcal22.4g19.9g3g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale136g82kcal13.6g6.8g0.4g99.2g
Manteli, jauhettu, n. 1dl634g3818kcal152.8g41.9g342.5g44.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g8175kcal380.4g137.2g692.8g441.2g
Valittu annoskoko2736g4088kcal190.2g68.6g346.4g220.6g
Annoskoko puolitettuna1368g2044kcal95.1g34.3g173.2g110.3g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229174