Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 1791g196kcal10g25.1g1.8g12.5g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 896g1185kcal23.6g28.7g107.5g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 22g74kcal0.1g18.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g2909kcal67.4g143.8g218.6g25g
Valittu annoskoko2736g1455kcal33.7g71.9g109.3g12.5g
Annoskoko puolitettuna1368g727kcal16.9g36g54.7g6.3g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305021