TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)209g563kcal15.6g102.2g10.4g20.9g
Korppujauho 100g367kcal10.5g75.1g1g5.3g
Vesi602g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 221g315kcal27.6g0.7g22.6g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g1605g2086kcal337g0g112.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g6663kcal781.4g356g292.6g52.4g
Valittu annoskoko2736g3331kcal390.7g178g146.3g26.2g
Annoskoko puolitettuna1368g1666kcal195.4g89g73.2g13.1g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808