Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 96g73kcal1.8g14.8g0.2g1g
Punajuuri 61g24kcal0.6g4.2g0.1g1.5g
Vesi89g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g27g44kcal0.7g1.2g4.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.8g4.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g289kcal6.6g40.8g9.6g5g
Valittu annoskoko275g145kcal3.3g20.4g4.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna137g72kcal1.7g10.2g2.4g1.3g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.4g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219013