Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g96g106kcal22.2g0g1.7g0g
Paprika, punainen31g7.8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g32g8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen39g7.7kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Herkkusieni säilyke 23g3.9kcal0.5g0g0.1g0.6g
Ruokaöljy keskiarvo 4g36kcal0g0g4g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P32g19kcal0.3g1.4g1.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g386kcal48.2g13g14.8g4.4g
Valittu annoskoko274g193kcal24.1g6.5g7.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna137g97kcal12.1g3.3g3.7g1.1g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855